BOLIGINSTALLATIONER

En moderne bolig i dag, kræver en gennemtænkt elinstallation. Elinstallationen skal ikke kun dække det øjeblikkelige behov, boliginstallationen skal også være udført således, at den uden de store ændringer kan dække familiens behov, også i fremtiden . Elinstallationen skal ikke kun være lovlig, den skal også være gennemtænkt, således at lampesteder og stikkontakter sidder mest hensigtsmæssigt.
 Vi kan hjælpe og rådgive med elinstallationer i din bolig hvad enten det er nybyg, tilbyg eller renovering. Vi installerer og rådgiver også gerne med intelligente løsninger, såfremt f.eks IHC, skulle være et ønske.

ERHVERVSINSTALLATIONER

RBB Electric har stor erfaring med erhvervselinstallationer. Kombinationen af den nyeste teknik og god erfaring på dette område gør os i stand til at rådgive og håndtere stort set alle typer erhvervsinstallationer til f.eks. industri, lager- og kontorbygninger. Vi ønsker ligeledes at fungere som samarbejdspartner for hoved- og totalentreprenører med de fordele, der ligger i at have en pålidelig og professionel samarbejdspartner indenfor elinstallationer.

BELYSNING

Belysningen er en overset del af indretningen, både i private hjem og virksomheder. Alt for ofte er det kun lampens design der bliver fokuseret på, uden tanke på hvilken funktion lyskilden skal have. Belysningen er afgørende for om et rum virker indbydende, trygt og fungerer efter hensigten i forbindelse med såvel afslapning som arbejde. 
Optimalt set, skal belysningen sidestilles med den øvrige indretning af en arbejdsplads eller et hjem og dermed fra start tænkes med ind i projektet. Det vil også gøre det nemmere at undgå synlige ledninger.. Kontakt os, så finder vi sammen den helt rigtige belysning, og kan rådgive om:

– Lysdæmpere og bevægelsessensorer

– Lys og energiforbrug

– Automatisk lysregulering eller tidsstyring mm.


TELE OG DATA NETVÆRK

Data og netværk er blevet en stor del af vores hverdag. Datainstallation er lige fra den enkelte IP-telefon i hjemmet, til det store komplicerede netværk i virksomheden.
 I dag er det helt almindeligt at datainstallation indgår i ethvert byggeri. Netværket skal være driftsikkert og ikke mindst fremtidssikret. Udviklingen i databranchen går ekstremt hurtigt og det er derfor vigtigt, at man lader opdaterede fagfolk udføre arbejdet. Hos RBB Electric er datainstallation derfor løbende opdateret hos montørerne. Netværk og data er i rivende udvikling og vi følger med.

ALARM OG VIDEOOVERVÅGNING

Et godt hjem er et trygt hjem. Ved at sætte fokus på sikkerheden, sikrer man, at de hjemlige rammer altid forbliver trygge. At ubudne gæster helst holder sig langt væk, eller får sværest mulige betingelser for at bryde ind.
På arbejdspladsen er det ofte nødvendigt med et højt sikringsniveau. Ikke bare for at sikre sig mod indbrud, men også for at gardere sig mod brand, vandskader og strømsvigt, der kan forårsage store skader. Disse sikringsforanstaltninger tilbyder vi ligeledes I privaten.
En ekstra løsning kunne være video-overvågning. Med denne løsning får man den fuldendte “pakke”, således at man overvåger samt sikrer sig mod ubudne gæster.
Overvågningen kan leveres som en løsning til kundens egen smartphone eller PC.
RBB Electric´s faste samarbejdspartner på sikringsområdet er BOXO Sikring.

DØRTELEFON ANLÆG

RBB Electric tilbyder service og installation af komplette løsninger med dørtelefoner til både virksomheder og beboelsesejendomme. Vi har stor erfaring med valg og installation af dørtelefonanlæg, der matcher kundens behov og krav. Vi anvender markedsførende produkter og kan således garantere en løsning der lever op til de forventninger der er til funktionalitet og kvalitet. RBB Electric fejlfinder og servicerer også ældre anlæg.